door: de deelnemers geschreven!

Leerwerk restaurant H’eerlijk is een project van het ID-college en VÓÓR Welzijn voor voortijdig schoolverlaters. We zijn hier met het doel om ons Horeca-diploma te halen. Wij zijn ongeveer met 20 deelnemers en 3 leermeesters. Wat we hier doen is een opleiding volgen voor kok of gastheer/gastvrouw door middel van praktijkgericht onderwijs. Wij zijn, samen met onze leermeesters, de werknemers in het restaurant en zullen daadwerkelijk het eten bereiden, op de dag zelf.

In de keuken leren we snijtechnieken en kooktechnieken. Ook leren we van de producten de smaken te proeven en herkennen, en hoe je ermee om moet gaan. In de bediening leren we hoe je met mensen moet omgaan, bestek goed neer te leggen, welke glazen te gebruiken. Als gastheer/gastvrouw kom je in een zwart uniform gekleed, met nette schoenen. De koks dragen een koksmuts. Daarnaast volgen we ook gewoon Nederlands, Engels, rekenen en maatschappijleer.

Starter

In Restaurant H’eerlijk kan je heerlijk eten in een gezellige sfeer en voor een klein prijsje. Onze gerechten zijn eerlijk en lekker.

Prijzen H’eerijk
– 3 gangenmenu 17,75  (zelf samenstellen)
– dagschotel 5,50

Weekschotel kan ook worden meegenomen naar huis. Bestellen tot 19 uur!

10% korting
Lid van de burenhulpcentrale? Op vertoon van uw pasje ontvangt u 10% korting op uw rekening bij leerwerk restaurant H’eerlijk.

Vakanties &  bijzondere dagen 2017/2018

  • 25 december t/m 5 januari 2018 (kerstvakantie)
  • 30 maart (Goede vrijdag)
  • 27 april (Koningsdag)
  • 30 april t/m 4 mei (meivakantie)
  • 10 mei (hemelvaart)
  • 16 juli t/m 12 augustus (zomervakantie)